انتخاب فیبروز ابرو ممکن است بعد از بررسی های لازم در خصوص متدهای متفاوت زیباسازی ابرو انتخاب شود. یکی از نکات مهم ماندگاری که در واقع باید پس از انجام این پروسه زیباسازی ابروها مورد توجه قرار گیرد ، رعایت مراقبت های بعد از فیبروز ابرو است. برای اینکه ماندگاری و نتیجه این روش بسیار مطلوب باشد ، مراجعه کننده ملزم به رعایت این موارد در بازه های زمانی مختلف است تا اثری مطلوب در ابروهایش ایجاد شود. از این رو برای بررسی موارد موثر در میزان ماندگاری این تکنیک و نیز بررسی مراقبت های بعد از این خدمات به صورت کامل ، در این مقاله از سرکار خانم نیلوفر ابراهیمی متخصص فیبروز ابرو با سابقه کار بالا و کیفیت کاری با ما همراه باشید.
مراقبت های بعد از فیبروز ابرو چگونه انجام می شود؟
همانطور که در آغاز این مطلب گفته شد ، انجام این مراقبت ها همانند کیفیت مواد استفاده شده و اندازه مهارت نیلوفر ابراهیمی اهمیت دارد. در صورت عدم توجه به مراقبت های پس از فیبروز ابرو نه تنها نتیجه مطلوب حاصل نمی شود ، بلکه پوست فرد نیز دچار آسیب می شود.
بلافاصله پس از فیبروز ابرو
این مرحله که برای جلوگیری از پوسته پوسته شدن ناحیه تحت فیبروز قرار گرفته انجام می شود ، معمولا توسط خود متخصص انجام می شود. برای جلوگیری از آن ، خانم نیلوفر ابراهیمی با استفاده از یک تکه پنبه تمیز و آب مقطر به آرامی نواحی فیبروز شده را تمیز می کند. آب جوشیده سرد شده نیز جایگزین مناسبی برای آب مقطر می تواند باشد. در این صورت اگر آب معمولی استفاده شود ممکن است سبب بروز عفونت در ابروی متقاضی شود و یا اگر آب جوشیده سرد نشده باشد ، باعث آسیب و سوزاندن پوست خراش دیده مشتری می شود. آرایشر در واقع تا حدی این کار را ادامه می دهد که خون و رنگ اضافه موجود در سطح پوست پس از پایان فیبروز ابرو ، باقی نماند. اگر تکنسین این کار را انجام ندهد ممکن است ابروهای فرد حالت دلمه دلمه به خود گیرد که در این موارد با زخم زیاد ظاهر خوبی از خود نشان نمی دهد.
مراقبتهایی که مشتری پس از این فرایند باید انجام دهند.
در واقع افرادی که پوست چرب دارند در ۲۴ ساعت اولیه باید مراقبت های بعد از فیبروز ابرو را انجام بدهند اما پس از آن به خاطر چرب بودن پوستشان نیاز نیست پماد بزنند در صورتی که افراد دارای پوست خشک و نرمال باید حدوداً بین ۳ تا ۵ بار در هر روز تا زمانی که تکنسین اعلام می کند از پمادهای چرب استفاده کنند. در کل مشتریان عزیز باید بدانند که مصرف پماد نباید در حدی باشد که باعث برق افتادن پوست ابرو شود و استفاده آن باید به میزانی معین و کم باشد. اگر فرد به روی ابروهای خود لایه ضخیمی پماد بمالد زخم حاصل از این پروسه تازه تر می شود که این اسکار در نهایت در زمان دیرتر و طولانی تری خوب می شود.
ماندگاری فیبروز ابرو چقدر است؟
یکی از سوالات مهم و رایجی که اکثر خانم ها قبل از دریافت خدمات و پرداخت هزینه هاشور ابرو از متحصصان این امر می پرسند این است که در واقع میزان ماندگاری این فرایند چه میزان است. به طور کلی باید گفت حدود ۶ ماه تا ۱ سال فیبروز ابرو ماندگار است که به عوامل مختلف رعایت مراقبت های بعد از فیبروز ابرو بستگی دارد. در روش فیبروز به دلیل اینکه آرایشگر خطوط کم عمق تری را در این قسمت ایجاد می کند ، ماندگاری آن در قیاس با روشهای دیگر زیبایی ابرو کمتر می شود. البته با کسب رضایت از مشتری ، خانم نیلوفر ابراهیمی می تواند دوام این روش را با ایجاد خطوط هاشور عمیق تر ، استفاده از رنگهای با کیفیت و مخصوص افزایش دهد. علاوه بر آن میزان مهارت متخصص نیز در ماندگارتر شدن این تکنیک زیبایی ابروها موثر است. حال که با میزان ماندگاری فیبروز ابرو آشنا شدید بهتر است شما را با فاکتورهای مهمی که انجام آن بعد از این پروسه ، میزان ماندگاری را بیشتر می کند بپردازیم.
لوازم آرایش
یکی دیگر از مواردی که مراجعه کننده پس از انجام این تکنیک و رعایت مراقبت های بعد از فیبروز ابرو موظف به انجام آن می باشد ، استفاده از لوازم آرایش می باشد. زمانی که روی ابروها پوسته پوسته شده ، فرد نباید از لوازم آرایش استفاده کند. پاک کردن آرایش قسمتهای دیگر صورت مشکلی ندارد اما تا زمان پوسته پوسته شدن ابروها باید از آرایش کردن صرفنظرکند. بهتر است 7 روز ابتدایی انجام فیبروز ابرو از آنتیبیوتیکها استفاده نکنید. همچنین به افرادی که بیماری های سرطانی دارند و ابروهای خود را از دست داده اند توصیه می کنیم برای گرفتن نتیجه تاثیرگذار تا 30 روز شیمی درمانی نکنند. همچنین باید درمان های لیزری خود را نیز تا یک ماه به تاخیر بیندازند. به طور کلی باید گفت برای گرفتن نتیجه مثبت در این یک ماه از ابروان فیبروز شده خود بیشتر محافظت کنند.
مراقبت هفته اول بعد از فیبروز
از جمله مراقبت های بعد از فیبروز ابرو در هفته ابتدایی لازم است ابروها را دوبار در روز شسته و پس از آن با استفاده از پماد مخصوصی روی آن ها را به مقدار کم ، همان طور که در مطالب بالا توضیح دادیم بمالید. این پماد بایستی پس از هر دو باری که ابروها را می شویید مصرف شود. مصرف بیش از اندازه پماد به دلیل تداخل در روند بهبود پوست به طور طبیعی استفاده نمی شود. مراقبت های هفته ابتدایی بعد از فیبروز ابرو شامل موارد زیر می باشد که عبارتند از :
- دستان خود را قبل از شستشوی ابروهای خود به خوبی بشویید و همچنین از یک صابون ملایم مانند صابون بچه برای شستن ابروها استفاده کنید.
- هر بار بین ۱۰ تا ۱۵ ثانیه مدت زمان شستشو را بدون اعمال فشار به ناحیه فیبروز ادامه دهید.
- در هنگام شستشو دقت کنید صابون به طور کامل از پوست فرد پاک شود و در پایان شستشو حتما ابروها را با دستمال یا حوله ای تمیز و نرم خشک کنید.
- مصرف پماد به روی پوست ابروی فیبروز شده در تهران باید پس از خشک شدن ابرو به طور کامل صورت گیرد.
- دقت داشته باشید که در هر بار مقدار پماد مصرفی بیش از نصف یک دانه برنج باشد.
- از مصرف شوینده ها یا اسکراب هایی که حاوی لاکتیک ، گلیکولیک ،AHA وغیره است خودداری کنید.
- ۸ تا ۱۴ روز بعد از فیبروز دیگر نیازی به مصرف پماد نیست اما هر صبح و شب باید به آرامی آن ها را بشویید بنابراین در این مدت زمان غیر از زمان شستشو به ابروهای خود دست نزنید. از جمله موارد دیگری که تا هفته دوم باید آن ها را رعایت کنید عبارتند از :
- رعایت مراقبت های بعد از فیبروز ابرو در تهران حتی تا هفته دوم
- قرار گرفتن در معرض تابش مستقیم نورخورشید و همچنین برنزه شدن
- استفاده نکردن از لایه بردارهای شیمیایی و فیزیکی ، کرم ضد آفتاب ، لوسیون ، هر گونه نرم کننده یا اسکراب های خانگی در این مدت
- خودداری از رفتن به استخر ، دریا ، سونا و جکوزی
- طبق توصیه های خانم نیلوفر ابراهیمی از خراشیدن زخم و یا اسکارهای کوچک که روی ابرو ایجاد شده خودداری کنید.
- قرار گرفتن در معرض گرد و غبار شدید ، باد و هوای آلوده
- شرکت نکردن در ورزش ها و فعالیت هایی که منجر به ایجاد تعریق زیاد در فرد می شود.